CREATIEF BEZIG ZIJN...

EN MEER

BLOEMSCHIKKEN

Met creëren ga je constructief aan de slag. Je bent opbouwend bezig. Het beeld dat in je hoofd zit wordt in je handen zichtbaar en tastbaar. Gaandeweg merk je dat je er positieve energie van krijgt. Je bouwt als het ware aan je eigen kleine geluksmoment.

 

Voor jong en oud. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden van deze workshop.

Op aanvraag, voor groepen van
min. 4 tot max. 10 deelnemers

CADEAUS

 

Voor speciale gelegenheden een speciaal cadeau bedenken valt niet mee. Soms mis je de inspiratie of heb je gewoon geen tijd om zelf iets te creëren. Het is dan fijn om het uit te besteden.

 

Zoek je een persoonlijk cadeau voor bv. een Abraham, Sarah, Huwelijk of Sinterklaas, dan verzorg ik in samenspraak met jou het cadeau op maat voor de ontvanger(s). Indien gewenst met een bijpassend gedicht.

Op bestelling van de gever, op maat voor de ontvangende persoon

RESTYLING

Is dat antieke kastje van je grootmoeder je erg dierbaar, maar matcht het niet met je inrichting? Heb je een leuk vintage tafeltje gevonden, maar verdient het een opknapbeurt? Vraag je je af of je die oude klok of lijst wel weg moet doen?

 

Met mijn creatieve input kan ik jouw spullen een nieuwe "look" geven. ik zorg voor een re-styling, dat past in de sfeer van je huis.

Op aanvraag,
voor particulieren

moswand voor restaurant
Paasstuk
Bloementaart
Bloemstuk
Vaas met bloementak

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT