DE START

Op weg naar het ondernemerschap. Wat een euforie toen ik me liet inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Natuurlijk heb ik de startersdagen en allerlei leerzame seminars bijgewoond. Maar het meest spannend vind ik de netwerkbijeenkomsten. Zoals BNI en FamNetwerk cq FamBis. Ondernemers onder elkaar met dezelfde vibe en attitude. Een enorme lading energie geven we aan elkaar door. Evenals een flinke dosis positivisme en optimisme.

Wat vind ik het fijn om ondernemer te zijn.

#ShirleysSfeer

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT