28/02/2018

15/11/2017

22/09/2017

07/09/2017

28/07/2017

Please reload

Recente berichten

MIJN KLANT

28/2/2018

1/3
Please reload

Uitgelichte berichten

HET ROER OM

01/02/2017

Van jongs af aan houd ik mij al bezig met creativiteit. Het feestelijk aankleden van de eettafel, het maken van kerst- en paasstukjes, het inpakken van cadeaus, het verzorgen van foto-albums; het werd allemaal al vroeg aan mijn kunsten overgelaten. Kleding en meubeltjes maken voor de barbie, mijn tienerkamer gezellig inrichten, hoofddeksels en pakjes voor carnaval naaien, schmincken, later tweedehandsmeubeltjes opknappen, mijn eerste auto pimpen, vervolgens de caravan; ik had (heb) genoeg creatieve fantasie en handigheid om het zelf uit te voeren.

 

Desalniettemin heb ik een agogische opleiding achter de rug, een managementdiploma behaald en heb ik  tot op heden werk verricht in de sociale dienstverlening en hulpverlening. Dit hoofdstuk heb ik nu afgesloten. Ik heb mijn hart weer opgehaald in waar ik eveneens goed of zelfs beter in ben en waar mijn hart ligt. Mijn hart klopt voor het creëren van sfeer. Ik besloot mijn hart te volgen en alsnog van mijn passie en talent mijn beroep te maken.

 

Ik vind het nu al heerlijk om het avontuur in te gaan. Deze reis heeft mij tot nu toe bijzondere ontmoetingen opgeleverd. Wat voor mij tekenen zijn dat ik het juiste pad ben opgegaan.

 

Ode aan de starters: Je bent nooit te oud om je eigen kansen te creëren en je dromen waar te maken.

 

 

 

 

Deel op Facebook
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Please reload

Volg ons op:
Please reload

Zoeken via Tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT