MIJN PRESENTATIE

Via BNI heb ik Creative Impact Point in de arm genomen om mijn logo, huisstijl en website te verzorgen. Wat mij bij dit bedrijf aanspreekt is dat de art director iemands persoonlijkheid en kracht wil laten uitstralen in het ontwerp.

Dat is hem goed gelukt. Ik ben niet alleen zeer tevreden over het resultaat, maar ook over de samenwerking. Een oprecht mens en een constructief kritische professional. Ik kan hem dan ook alleen maar warm aanbevelen.

Mijn speciale dank aan Léon!

#ShirleysSfeer

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT