DE MAGIE VAN KLEUR

Raakt u ook betoverd door kleur? Kleur heeft iets magisch. Of je het nu wil of niet, je wordt er de hele dag mee geconfronteerd en het raakt je. Het is een energie die inwerkt op je gevoel, je stemming, je gezondheid en je welzijn.

Via FamBiss heb ik Marielle Veerbeek van Ziazan ontmoet. Zij is kleurstylist en bij haar heb ik de opleiding Colour Coaching Comfort gevolgd over de diepere betekenis van alle 19 kleuren. Bij iedere kleur horen bepaalde eigenschappen, zowel positieve als negatieve. Met deze kennis kan ik bij u als klant nog beter maatwerk afleveren.

Als kers op de taart heeft mijn bezoek aan de expositie ItSTimetosee van kunstenaar en visionair William Otermans niet beter getimed kunnen zijn. Hij laat zich in zijn werk leiden door energieën en dat maakt zijn kunst uniek en authentiek. Ik ben een groot bewonderaar van hem. Zijn schilderijen raken mijn ziel. De kleurenexplosies nemen mij mee naar iets ongrijpbaars, iets magisch.

#ShirleysSfeer #kleur #styling

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT