BUITENLEVEN

Nagenieten van de laatste zonnestralen. Aan het strand, in het park, in het bos, in de tuin, op een terras of op het balkon. Als je mobiel genoeg bent, kun je zelf kiezen. Maar wat als je wereld kleiner wordt? Een ouder Indonesisch echtpaar moest noodgedwongen hun huis en tuin inleveren voor een seniorenwoning met balkon. Dat is sneu als je van tuinieren houdt en gewend bent om in de zomer veel familie en vrienden in je grote tuin te ontvangen. Daarom heb ik hen blij gemaakt met het inrichten van een sfeervol balkon, geïnspireerd door de Indonesische cultuur, waar ik met de laatste tropische trends, botanische prints en "planten-mogen-weer" handig op ingespeeld heb. Zodat ze zich snel thuis voelen en er ook genoeg zitplaatsen gecreëerd zijn om met het bezoek lekker te kunnen "makan".

#balkon #sfeer #buiten #ShirleysSfeer #styling #trends

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT