WOONMAAND OKTOBER


De donkere dagen staan voor de deur, daarom willen we het binnen warm en gezellig maken. De woonmaand oktober luidt een nieuw seizoen in met de nieuwste woontrends voor het najaar en het volgend jaar. Op diverse locaties worden inspireerdagen en sfeermarkten georganiseerd en natuurlijk bezoek ik woonevents zoals de VT-Wonenbeurs. Op deze beurs veel aandacht voor verschillende woonstylen, creatieve eye-catchers en decoratieve sfeermakers. Opvallend, niet alles hoeft nieuw, Er staan ook veel spullen uit de oude doos. Nostalgisch en karakteristiek. Oude tijd en eigentijds. Mix en match voor een eigen look. Denk bijvoorbeeld aan moderne design keukens, plofbankstellen, landelijke badkamers, vintage ladenkasten, retroverlichting, mandalaprints op een houten vloer, unikleuren of prints op de wand, groene planten, vazen, manden, plaids enz. Met de boodschap: "Houd van je huis".

#interieurstyling #trends #sfeervol

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT