DECEMBER FEESTMAAND

December is de mooiste maand van het jaar. Deze maand staat namelijk in het teken van de feestdagen. De viering van kerstmis en oud op nieuw is ieder jaar opnieuw speciaal. Het samenzijn met familie, vrienden en dierbaren krijgt extra liefdevolle aandacht. Binnen en buiten worden versieringen aangebracht en ligt er meer dan ooit de nadruk op de beleving van sfeer. Schitterend versierde kerstbomen, creatief gedekte tafels, glimmende cadeaus, sprankelende verlichting, warme dekens, romantische muziek. Alle zintuigen worden geprikkeld. We genieten heerlijk van de sfeer en van elkaar. Het is in deze maand ook tijd om voor de afsluiting van 2017 de balans op te maken. Vol dankbaarheid en met een glimlach blik ik terug op een intensief maar constructief jaar. Proost!

#kerstmis #kerstsfeer #december #feestmaand #sfeer #sfeervol #interieurstyling #seizoen

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT