HET SFEERMOMENT VAN 2018

Je welkom voelen in je eigen huis, dat is hèt sfeermoment van 2018. Met dè kleur van het jaar Heartwood. Deze warme kleur, die lijkt op taupe met een vleugje oud roze, zorgt voor een mooie verbinding met ogenschijnlijk contrasterende tinten geel, groen, blauw en rood. Een ieder heeft de vrijheid die kleuren naar eigen smaak toe te passen. Je kunt kiezen voor een rustig kleurenpallet of juist voor een verrassend of spannend pallet. Zo creëer je ruimtes die niet alleen inspelen op jouw persoonlijke behoeften, maar ook op jouw persoonlijkheid. Met als resultaat een interieur die uitnodigt tot relaxen, spelen en/of socializen, Een thuis waar je opnieuw kunt laden, waar je je licht, luchtig en veilig voelt. Een huis die jou welkom heet: a welcome home.

#sfeer #kleur #trend

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT