MIJN KLANT

Na een jaar van zaaien ben ik gaan oogsten en pluk ik straks de vruchten van mijn bedrijf. Mijn aandacht richt ik nu met volle aandacht gericht op mijn klanten. Of het nu gaat om particulieren met hun gezin of dat het gaat om ondernemers met of zonder personeel, ik luister goed naar hun persoonlijke behoeften dan wel zakelijke wensen en ontwerp een interieurplan dat voor hen de gewenste sfeerbeleving tot in de puntjes zal realiseren. Je beleeft tenslotte de mooiste uren op een plek waar alles klopt.

Ikzelf beleefde het mooiste moment toen ik van een echtpaar met jonge kinderen als feedback terug kreeg dat ik goed kan luisteren, hun wensen nauwkeurig heb waargenomen, hun verschillen heb geproefd, maar samen op smaak heb weten te brengen in hun eigen persoonlijke woonstijl. Dankjewel, enthousiaste klant!

#klantgericht #interieurontwerp #ShirleysSfeer

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT