WAT EEN METAMORFOSE

Via een horecamakelaar heb ik kennis gemaakt met de nieuwe exploitant van een restaurant. Voorheen De Mergelhoek. Nu Frunk. Nieuwe naam, nieuw jasje, dus nieuwe stijl gewenst. Blij met deze opdracht voor een make-over. De exploitant, tevens de chef-kok, is jong en dynamisch evenals zijn personeel. Dat vraagt om een eigentijds vlot interieur. De uitstraling verdient een tikkeltje allure, omdat de gasten van Frunk een culinaire reis maken langs de smaakpapillen en verwend worden met verse gewassen uit eigen tuin en bijpassende wijn van hoogwaardige kwaliteit. Vandaar dat er gekozen is voor een behang met botanische print achter de bar, een moswand en groene plantjes in decoratieve vaasjes en potjes. De overdaad aan mergelsculpturen is gereduceerd door het aanbrengen van krijtborden en creaties van hout. Het zware meubilair is vervangen door luchtiger materiaal. De donkere lambrisering en vloer hebben plaats gemaakt voor frisse lichte kleuren. De kroonluchters zijn vervangen door stoere lampen. EEN ZICHTBAAR VERSCHIL TUSSEN OUBOLLIG EN HIP!

Met dank aan Tisaco voor hun bouwservice! En....als kers op de taart is de interieurstijl doorgevoerd in de huisstijl van de menukaart en website van restaurant Frunk. Mooi compliment voor mijn styling. Fijn zo'n tevreden klant. Kom eens de smaak en sfeer proeven!

#horeca #horecastyling #horecainterieur #ShirleysSfeer #horecasfeer #horecatrends

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken via Tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons op:
  • Facebook Basic Square
  • LinkedIn Social Icon
  • Pinterest Social Icon

SHIRLEY'S SFEER

Molenweg Zuid 83

6129 PH  |  Urmond

Tel. +31 6 422 273 03

info@shirleys-sfeer.nl

BTW nr. NL195569027B01

KvK nr. 67939953

VOLG ONS OP

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2017 SHIRLEY'S SFEER. DESIGN CREATIVE IMPACT POINT